Zamieszczone przez blind_walker
[O2] Rdza wewnątrz lampek podświetlenia tablicy rejestracyjn
Zwiń
X
-
[O2] Rdza wewnątrz lampek podświetlenia tablicy rejestracyjn
Chciałem sobie podmienić żarówki na ledy i załamałem się co tam zobaczyłem. Szkło brązowe, aż dziwie się że jeszcze przepuszcza światło, a rdzy dosłownie wysypało się kilka gram. Sprawdźcie czy macie podobnie u siebie. Zastanawiam się czy nie wnioskować o wymianę gwarancyjną, ponieważ auto ma 1,5 roku. Z drugiej strony niepokoi mnie skąd mogłaby się tam wziąć wilgoć sprzyjająca takiemu rdzewieniu.Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
-
-
coś nie mam szczęścia do tylnych lamp. Prawa mi pękła przy wkładaniu walizki z kółkami do bagażnika, 3 światło stopu parowało i pękało od wewnątrz - wymienione na gwarancji, u siebie też sprawdźcie, skoda zna problem i wymienia bezproblemowo. Teraz oświetlenie tablicy... Małe pierdoły a denerwują.
Kolego dziadekk, w Tourze masz za miękkie sprężyny czy mówisz o poliftach? Bo mój bardzo nisko nie siedzi, ale mam problem, bo przy 3 osobach (kierowca, 2 z tyłu) mam problem przy przejazdach przez policjantów, albo zjazd z krawężnika czuję że tył dobija albo się buja jakby chciał. Moja Octavia co prawda nie wygląda jak chopper jak poniektóre facelifty, ale mogłoby być twardziej.Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JerzyM73winę ponosi pewnie słaba uszczelka albo słabe dokręcenie.kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz